Werkgevers

De kortste weg naar personeel uit Alphen aan den Rijn

Misschien woont uw ideale werknemer wel om de hoek. Waarom zou u personeel van ver halen, als het binnen dezelfde woonplaats kan? Alleen qua reistijd en reiskosten levert dit al een besparing op. En dan hebben we het nog niet eens over files, ov-vertragingen en milieuaspecten. Plaats hier uw vacature en laat werkzoekenden in Alphen aan den Rijn weten dat uw bedrijf ze nodig heeft.

Hoe werkt het?

U plaatst online een vacature, waarbij u tot in detail aangeeft wie u zoekt. Alleen kandidaten die voldoen aan uw wensen, krijgen deze vacature te zien. Vervolgens besluit de werkzoekende of hij reageert op uw aanbod. U ontvangt alleen reacties van geschikte sollicitanten die in Alphen aan de Rijn en omgeving wonen. De eerste selectie is dus al voor u gedaan.

Wat kost het?

Ons doel is totale transparantie van vraag en aanbod van werk op lokaal niveau. We bedienen werkgevers en werkzoekenden direct, zonder tussenkomst van commerciële partijen. Dat maakt het mogelijk vacatures te plaatsen tegen een kleine vergoeding:

 • Losse vacature:
  25 euro per vacature, per maand.
  U zit nergens aan vast. Zodra een vacature vervuld is, kunt u deze zelf archiveren of verwijderen.
   
 • Onbeperkt vacatures plaatsen:
  Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Portals

Stage & Werk biedt voor elke werkgever een unieke mogelijkheid om direct met alle arbeids- of stagebemiddelaars in contact te komen. Klik op een van de portals en je bent in contact.

 

Begin hier om uw match te vinden

Meld uw bedrijf aan om in contact te komen met een stagiair of werknemer uit de buurt.

Ervaringen

Het valt niet mee om goede kandidaten te vinden voor de functies waarvoor wij vacatures hebben. Vaak reageren mensen die niet echt overeenkomen met het gestelde profiel. Door Stage en Werk heeft de eerste verkenning en match al plaatsgevonden. Hierdoor was het aanbod al gefilterd en kon ik op basis van de match al gelijk mensen uitnodigen. Resultaat: de dame is al aan het werk bij ons!
- Antoinette de Ridder, DropOuts.

Als kleine onderneming gaan stagiaires vaak aan je deur voorbij. Maar door Stage en Werk in Alphen was het voor ons toch mogelijk om een goede stagiaire aan ons te binden. Het proces ging bijzonder eenvoudig en ook voor de stagiaire was het makkelijk om bij ons te reageren omdat hij wist dat hij de opleiding deed die goed bij ons aanvraag paste.
- Kenneth Nieuweboer, KiWi Marketing.

Recente vacatures:

  Callcenter medewerker


  Iets voor jou? Log snel in en reageer op deze functie!

  Stage Applicatie- en mediaontwikkelaar / mediavormgever


  Iets voor jou? Log snel in en reageer op deze functie!

  Call Center Agent


  Iets voor jou? Log snel in en reageer op deze functie!

  Creatieve contentmanager


  Iets voor jou? Log snel in en reageer op deze functie!

  Receptionist


  Iets voor jou? Log snel in en reageer op deze functie!

Stage en Werk in Alphen

A. van Leeuwenhoekweg 38 A8  •  2408 AN  •  Alphen aan den Rijn   •    info@stageenwerkinalphen.nl   •   085 - 487 34 22   •       

Stage en Werk in Alphen

A. van Leeuwenhoekweg 38 A8
2408 AN Alphen aan den Rijn
info@stageenwerkinalphen.nl
085 - 487 34 22
    

Algemene voorwaarden | Privacy statement | © 2018 - 2024 Stage en Werk in Alphen | Realisatie: Arco

inschrijven   |   inloggen