Over Stage en Werk in Alphen

Hét online loket voor werkgevers en werkzoekenden

Drijvende krachten achter Stage en Werk in Alphen zijn Willem Bauer, Wils van Leijden en Peter Kwinten.

“We vonden het opvallend dat er nog geen lokale oplossing was om werkgevers en werknemers samen te brengen. Er zijn zo’n 10.000 bedrijven in Alphen aan den Rijn. Om erachter te komen welk bedrijf een vacature of stageplaats heeft die bij je past, ben je aangewezen op ongeveer net zo veel websites. Daarom ontwikkelden we één platform, waarop alle vraag en aanbod van werk binnen de gemeente samenkomt. Een online loket waar je aangeeft wat je zoekt, waarna er kant-en-klare matches uitkomen. Totale transparantie. Dankzij een investering uit het LEF-fonds van de EDBA (Economic Development Board Alphen) konden we dit online platform realiseren.”

Platform Stage en Werk ook in uw gemeente?

Het heeft ongekende voordelen als een gemeente dit faciliteert voor zijn inwoners. Elke gemeente streeft ernaar inwoners aan zich te binden. Een baan of stage in de eigen woonplaats speelt hier een belangrijke rol bij. Daarnaast zorgt een baan in de buurt voor minder reistijd, minder vertragingen en minder luchtvervuiling. Wilt u het platform Stage en Werk ook in uw gemeente introduceren? Neem contact met ons op.

Ervaringen

Het valt niet mee om goede kandidaten te vinden voor de functies waarvoor wij vacatures hebben. Vaak reageren mensen die niet echt overeenkomen met het gestelde profiel. Door Stage en Werk heeft de eerste verkenning en match al plaatsgevonden. Hierdoor was het aanbod al gefilterd en kon ik op basis van de match al gelijk mensen uitnodigen. Resultaat: de dame is al aan het werk bij ons!
- Antoinette de Ridder, DropOuts.

Als kleine onderneming gaan stagiaires vaak aan je deur voorbij. Maar door Stage en Werk in Alphen was het voor ons toch mogelijk om een goede stagiaire aan ons te binden. Het proces ging bijzonder eenvoudig en ook voor de stagiaire was het makkelijk om bij ons te reageren omdat hij wist dat hij de opleiding deed die goed bij ons aanvraag paste.
- Kenneth Nieuweboer, KiWi Marketing.

Recente vacatures:

  Unity Programmeur


  Iets voor jou? Log snel in en reageer op deze functie!

  Stage Applicatie- en mediaontwikkelaar / mediavormgever


  Iets voor jou? Log snel in en reageer op deze functie!

  Account Manager


  Iets voor jou? Log snel in en reageer op deze functie!

  Creatieve contentmanager


  Iets voor jou? Log snel in en reageer op deze functie!

  Receptionist


  Iets voor jou? Log snel in en reageer op deze functie!

Stage en Werk in Alphen

A. van Leeuwenhoekweg 38 A8  •  2408 AN  •  Alphen aan den Rijn   •    info@stageenwerkinalphen.nl   •   085 - 487 34 22   •       

Stage en Werk in Alphen

A. van Leeuwenhoekweg 38 A8
2408 AN Alphen aan den Rijn
info@stageenwerkinalphen.nl
085 - 487 34 22
    

Algemene voorwaarden | Privacy statement | © 2018 - 2024 Stage en Werk in Alphen | Realisatie: Arco

inschrijven   |   inloggen